Jeleni Plush Toy Koristeći Za Božić Toy, Plišana igračka i gurnuo igračku šal za dobru prodaju

Detalji o proizvodu

Kratak uvod:

Hot prodaja kvalitetan sob pliš igračke, nove STYPE sob plišana igračka, najbolje je super sladak jeleni plišana igračka. Božić jelena koji je najpopularniji u plišana igračka, ipak Božić sob jastuk pomoću udoban, posebnog materijala jelena sa šal za vruće prodaju. Električni jeleni sa muzikom djecom kao i većina.


opis proizvoda

1.Material: Supersoft Plišane; Punilo: 100% pp Pamuk

2.Size: Prilagođeni Veličina

3.Our proizvodi mogu proći EN71-1.2.3, ASTM, 3C ...

4.color i logo mogu se mijenjati u skladu sa zahtjevima klijenta

5.reasonable cijena sa kvalitetom hige, atraktivan dizajn


Pakiranje i dostava

Pakovanje Detalji:

Pakiranje i dostava

Pakovanje Detalji: Srednji pakiranje: polybag / Vanjska pakiranja: Karton

Detalji isporuke: 40-45 dana nakon poredak


Primarni konkurentne prednosti:

Napravili smo za svijet kupaca i brendova klase, kao što je K-Mart, Target, Amazon, Wal-Mart, Disney, Hasbro, Paul Smith, itd Svi proizvodi širom svijeta na širok spektar kompanija širom svijeta.


Mi uvijek smatramo da svi uspjeh naše kompanije je u direktnoj vezi sa kvalitetom proizvoda koje nudimo. YANCHENG Aokai je ISO9001: 2008 certifikatom kompanija koja je uspješno prošao ICTI, Disney, Wal-Mart, GSV, FCCA revizije. Zbog toga je prepoznat kao jedan od vodećih preduzeća plišane igračke u regiji.

2.0 (001) .jpg


Dobro došli kupiti jelena plišane igračke koristi za Božić igračke, plišane igračke i punjena igračka sa šal za dobru prodaju sa našim tvornice. Također smo prihvatiti prilagođene naredbe ako je potrebno. Uživajte u našim bez premca cijene i usluga sada.

Hot Tags: Irvasima plišana igračka koristi za Božić igračke, plišane igračke i punjena igračka sa šal za dobru prodaju, Kina, tvornica, prilagođena

Par: Valentinovo pliš pas, plišane igračke za Valentinovo dan dar Sljedeći: Dobra Prodaja, božićni dar, djeca Većina Liked Plišane Djed Mraz Doll Punjene Toy

Srodni proizvodi

Upit