Zimski životinja papuče za bebe i odrasle, Womens Animal Papuče That Is Slatka Sa Plush Animal

Detalji o proizvodu

Kratak uvod:

Lovey zime životinja cipelicu, Papuče sa slatkim životinjama plush.customized veličini i dizajnu cipelicu. novi dizajn prilagođen zimskim životinja cipelicu sa novim specijalnim materijalom za djecu i odrasle.

5.0 (001) .jpg


Posebne napomene: Uzorak

1. Uzorak punjenja: 100usd, nudimo 3 kom.

2. Uzorak vrijeme: 5-7 radnih dana.

3. Mi ćemo ponuditi test uzorak u roku od 3 dana nakon što smo primili tvoju sliku JPG dizajn, onda će vam poslati sliku uzorak za ispitivanje, možete nam revidirati ideje, onda radimo zadnje uzorke u roku od 5 dana.

4. naknade Uzorak će vratiti nakon kako doći do 3000pcs.

2.0 (001) .jpg


Dobro došli kupiti papuče zime životinja za bebe i odrasle, ženske životinje cipelicu koja je slatka sa pliš životinje sa naše tvornice. Također smo prihvatiti prilagođene naredbe ako je potrebno. Uživajte u našim bez premca cijene i usluga sada.

Hot Tags: zima životinja papuče za bebe i odrasle, ženske životinje cipelicu koja je slatka sa pliš životinja, Kina, tvornica, prilagođena

Par: Crtani Električni Warm torbe, crtani Električni Topla voda Bag Sigurnost i slatka Sljedeći: Konja, ovce, majmun, pileća, Pas, Svinja znak Maskota Plišane kineske Nove godine Plišane uz visoku kvalitetu

Srodni proizvodi

Upit